Följ oss på instagram ---->https://www.instagram.com/elektrikerpodden/

Daniel Sundvall, tvåbarnsfar, 36år och med förflutet som kriminell och drogberoende. Idag nykter och jobbar med att föreläsa om problematiken kring droger och beroende bland främst unga.

I 17 år levde Daniel ett liv bland krimella och droger. Till sist kom livet ikapp och Daniel var tvungen att välja... Idag lever han fri från droger men med sviterna av det liv som präglat till stora delar av hans vuxna liv. Med ett förfluttet från anstallter och olika behandlingshem ger han nu tillbaka till andra med liknande problematik kopplat till - beroende.

Beroendeproblematik är oftast förknippat till droger med tydliga tecken på problemen som uppkommer med beroendet. Men för vissa är inte droger problemet. För vissa är alkohol, pengar eller spel kopplat till arbetet ett stort problem - även om det inte syns på firmafesten eller kundaktiviteten. Eller så syns det varje gång och du som kollega eller arbetsgivare behöver göra något åt problemet. Hur gör Du då? 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Elektrikerpodden. Innehållet i podden är skapat av Elektrikerpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.