Nu avslöjar Siri ÄNTLIGEN hur hon gör sin otroligt goda och enkla krämiga pasta med majs som hon flashat med på instagram. Sen pratas lite om gluten och hur man kan uttala det om man vill eller om man heter Kristoffer och är xx år gammal men skit i det nu, börja laga istället!

För 4 pers: 

400 g makaroner

500 g fryst majs

100 g smör

1 gul lök

2-4 vitlöksklyftor 

2,5 dl matlagningsgrädde 

Gräslök 

Salt och peppar

Såhär gör du: 

1.  Stek majsen gyllene i smöret. 

2.  Hacka lök och vitlök, rör ned i majsen.  

3.  Koka pastan och spara pastavatten. 

4.  Häll på grädden på majsen och rör runt, låt småputtra. 

5.  Häll i pastan och lite pastavatten, låt pastan koka klart i såsen. 

6.  Salta och peppar. 

7.  Hacka gräslök och vänd ned!

Följ oss på instagram: @tack.fm

Tack för maten görs av Siri Barje, Karl Birgersson, Kristoffer Triumf och distribueras av Acast. För förfrågningar om samarbeten: [email protected]  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kristoffer Triumf & Siri Barje. Innehållet i podden är skapat av Kristoffer Triumf & Siri Barje och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.