Det är äntligen dags!

Nu släpper STOLLAR BOLLAR en serie podavsnitt på temat kärlek och intimitet.Vad ska vi utforska?Jo, vi ska prata relationer, lyssna på poesi om längtan, begrunda kärlek till en plats, brist på kärlek, hur vi skildrar kärlek, om romantisk kärlek finns eller om den är en fix ide?Är omvårdnad kärlek? Kan man älska ett djur lika mycket som en människa? Kärleken till gud, hur

känns den? Är narcissism kärlek? Måste man verkligen älska sig själv för att kunna älska andra?Olika sätt att leva tillsammans... eller allena, olika sexualitet...BDSM, swinger,monogam, polygam, polyamorös, för evigt singel, tillsammans med en parasit eller i evig symbios?

I första avsnittet berättar Karin och Petra på vilket sätt podden förändrats och varför. Karin berättar om varför hon läser Nick Caves hjärtespalt och Petra försöker få ordning på tankar och känslor inför Vigdis Hjorths bok Om bara. Och avsnittet avslutas med att skådespelare Emeli Jansson berättar om hur det känns att vara galet förälskad.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Revenue. Innehållet i podden är skapat av Petra Revenue och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.