Gilla Häst poddens bonusavsnitt träffar vi ingen mindre än chefspsykologen, forskaren och eldsjälen Sven Forsling, idag 85 år gammal, som under 80- och 90-talen utvecklade och drev det uppmärksammade paragraf 12-hemmet Stall Frossarbo - Sveriges första erkända behandlingshem med hästen i huvudrollen. I Gilla Häst podden berättar Sven sin historia. Vi får höra om hans uppväxt. Om passionen för travet. Om drivet och viljan att göra skillnad. Och om Stall Frossarbo - vad som hände i mötet mellan flickan och hästen. Sven delar också med sig av värdefulla lärdomar och tips. Detta avsnitt vill du inte missa, häääng med.

Intervjun med Sven gjordes i September 2022 när Gilla Häst podden och Sven Forssling gästade det Fjärde Nordiska Forskningsseminariet kring Hästunderstödda insatser på Stall Kungsgården i Stockholm. 

Gilla Häst podden ryms i satsningen med samma namn som drivs av Hästnäringens Nationella Stiftelse, HNS. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Keep Up Agency. Innehållet i podden är skapat av Keep Up Agency och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.