2024 är här och det inleds med en ny tappning av podden skrivvänner.

Anneli rattar spakarna själv och rivstartar året med att möta Mattias Edvardsson, en av av vårt lands mest populära spänningsförfattare!

Hans roman En helt vanlig familj (2018) blev en dundersuccé både inrikes och internationellt. Nu ångar den fram som en minst lika stor framgång på Netflix.

Poddens lyssnare har ställt sina frågor till Mattias om allt från hur han börjar skriva en roman, den ekonomiska biten av författarlivet, till om det blir fler barn- och ungdomsböcker. Och hur är det egentligen, föredrar Mattias att spela padel eller att kötta crossfit när han tränar ...?

 

Lyssna på ett bjussigt, långt samtal med Mattias Edvardsson som också bjuder på ett par riktigt bra råd till oss andra som skriver!

 

Podden görs av författarna Stina Flodén och Anneli Olsson. Stina har skrivit Nu dör vi och Släpp mig fri, i Camilla Stensjö-serien. Anneli har gett ut Alva Bergman-serien (Fritt fall, Stormsteg och Solkurvor), romanen Tända stjärnor och skriver på sitt femte romanmanus och ibland på sitt första fackboksmanus.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli och i Facebookgruppen "Podden skrivvänner".

www.stinafloden.com

www.forfattaranneli.se 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör poddenskrivvanner. Innehållet i podden är skapat av poddenskrivvanner och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.