Äntligen dags för kickoff och en "vanlig" poddhöst!

 

Stina jobbar vidare med råmanuset till tredje delen i Camilla Stensjö-serien och Anneli jobbar med sin fackbok och bygger onlinekurs.

 

Äntligen får vi en injektion i samtalet av vad medlemmar i Facebookgruppen Podden skrivvänner har delat med sig av! Den här gången handlar det om vad vi alla ser fram emot under skrivhösten, målsättningar, vilka utmaningar vi tror lurar bakom hörnet och hur blev det gångna skrivåret egentligen? 

 

Podden görs av spänningsförfattaren Stina Flodén och författaren Anneli Olsson. Stina har skrivit Nu dör vi och Släpp mig fri, i Camilla Stensjö-serien. Anneli har gett ut Alva Bergman-serien (Fritt fall, Stormsteg och Solkurvor), romanen Tända stjärnor och skriver nu sin första fackbok.

 

Stina och Anneli hittar du på Instagram: stina.floden och forfattaranneli, i Facebookgruppen "Podden skrivvänner" samt på det sött sovande TikTok-kontot poddenskrivvanner.

www.stinafloden.com

www.forfattaranneli.se 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör poddenskrivvanner. Innehållet i podden är skapat av poddenskrivvanner och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.