SKRÄCKSTUNDEN – Avsnitt 15: Lucia - en krona av eld.

Jag vill i förväg be om ursäkt att årets sista avsnitt blev kort men jag försökte prestera efter bästa förmåga trots sjukdom, jag hoppas att ni är glada ändå och har överseende med detta. Nu ska vi ladda upp inför ett nytt år, med en ny säsong och nya skrämmande berättelser.Veckans avsnitt är det sista avsnittet ifrån skräckstunden för i år och därmed också säsongsavslutning. Givetvis ska vi ha lite jultema, närmare bestämt en historia om lucia,skriven av Stefan Björnsbacka, som ni hört ifrån flera gånger tidigare.Julen står snart för dörren och därför har jag även ett samarbete tillsammans med fantastiskahttps://lyko.com/sv där jag fått äran att tävla ut ett presentkort på 800 kronor till någon av er lyssnare.Tävlingen finns inne på min instagram.Länk till min instagramfinns nedan här i beskrivningen. TACK TILL LYKO! 

Skulle du vilja stötta poddens framtid så att jag kan fortsätta göra det jag gör och fortsätta släppa 1 avsnitt varje vecka? Isåfall lämnar jag här en länk till en sida där man kan donera en slant tillpodden som hjälp och stöttning. Det är såklart helt frivilligt men det skulle uppskattas mycket:https://www.buymeacoffee.com/gejitiTack!Jag hoppas ni gillar avsnittet och glöm som vanligt inte bort mina sociala medier.Länkar finns här nedanför...(Nytt poddavsnitt varje fredag!)

 Vill du dela med dig av en berättelse?

 Kontakta mig:

https://www.instagram.com/skrackstunden/Skräckstunden eftersnack:https://www.facebook.com/groups/115018803803880

 [email protected]

 (Glöm inte att skriva om du önskar att vara anonym.)

MUSIK I AVSNITTET:https://www.zapsplat.comVisitors In The Night by Rafael Krux.Link: https://filmmusic.io/song/5304-visitors-in-the-night- 

TACK FÖR ATT DU HAR LYSSNAT & LÄMNA GÄRNA EN RECENSION! <3Då skulle jag bli super glad!

Kan du inte få nog av skräckstunden? Vill du bli den innersta kärnfamiljen, den som får ut precis allt utav det skräckstunden erbjuder? Bli då en diamantmedlem hos skräckstunden idag: 🖤 https://plus.acast.com/s/skrackstunden-1.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Veronica Hammarlund. Innehållet i podden är skapat av Veronica Hammarlund och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.