Idag får du ta del av ytterligare en spännande Yogaprenörsresa. Denna gången med yogaläraren Frida Helsing Ohlsson. Frida tar oss med på en resa från teaterns värld, via Kundaliniyogan till ett Yogakloster med Gongutbildningar och onlineyoga. Och så bjuder hon på sitt allra bästa tips för återhämtning för Yogaprenörer. Vill du veta mer om Frida hittar du henne på yogakloster.se och @yogakloster @gongbadonline på Instagram. Vi önskar dig en fin lyssning! 

✨Missa inget avsnitt genom att prenumerera på Yogaprenörpodden i t.ex. Apple Pocasts eller Spotify. ✨Om du gillar vad du hör får du gärna lämna en recension - dina ord hjälper till att sprida kunskaperna till fler! ✨Dela gärna vad du tar med dig från podden på Instagram - tagga då @yogaprenör så jag kan se vad du delar. ✨Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig så kika in på yogaprenor.se på en gång. 🙏❤️

---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/yogaprenorpodden/message

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Yogaprenör. Innehållet i podden är skapat av Yogaprenör och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.