Att omvandla en egen erfarenhet till en hållbar affärsidé - ja det är så otroligt inspirerande och något som dagens poddavsnitt handlar om.

Yogaprenören Frida Trönnberg fick själv hjälp av yoga efter en förlossningsskada och bestämde sig så snart hon var smärtfri att dela sina kunskaper med fler.

Det ledde till att hon startade företaget "Helt underliv" som hjälper dig med underlivssmärta att bryta smärtcykeln och börja njuta av livet igen.

Hon har omvandlat sina kunskaper till en onlinekurs och en medlemstjänst och drömmer om att i framtiden hjälpa ännu fler med fördjupande utbildningar, skriva en bok och kanske även starta en mottagning.

Om du vill inspireras till hur du kan skapa en hållbar affärsidé av dina erfarenheter - då är detta avsnitt för dig.

Vill du veta mer om Frida och hennes verksamhet hittar du henne på heltunderliv.se (länk till https://www.heltunderliv.se eller Instagram (länk https://www.instagram.com/heltunderliv/

Jag önskar dig en fin lyssning!

Angelica

Hjälp mig hjälpa fler genom att sprida Yogaprenörpodden:

✨ Prenumerera på Yogaprenörpodden i t.ex. Apple Podcaster eller Spotify så du inte missar något avsnitt.

✨ Hjälp mig sprida Yogaprenörpodden - dela att du lyssnar i dina sociala medier och tagga @yogaprenor så får jag tacka dig.

✨ Lämna gärna en recension i Apple Podcaster eller sätt betyg i Spotify så hjälper du fler hittar att hitta podden. 🙏❤️

---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/yogaprenorpodden/message

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Yogaprenör. Innehållet i podden är skapat av Yogaprenör och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.