I avsnitt 11 så möter vi bartenderproffsen Emil Åreng och Karl-Martin Edin. Tillsammans skapar vi tre fantastiska beertails och både Robert och Micael blir överrumplade. Vi tar reda på om Robert och Emil verkligen får kalla sig författare. Hur mycket sockerlag har egentligen Micael blandat? Har Robert gjort en drinkbok? Vad har Karl-Martin gemensamt med Robert och Micael? Hur gör man egentligen ett sockerlag? Varför kunde inte Robert bli tågstins eller pilot? Har partyisen kommit till Leksand? Vad tycker Emil och Karl-Martin om Roberts lösning i form av en termos? Kan man göra öldrinkar på trappistöl? Hur blandar man en Speedway to heaven? Saknar man självrespekt om man inte har punsch i skåpet? En whisky sour som heter Brett Hull?

Det blev ett minst sagt rörigt men otroligt roligt avsnitt!   

Drink nr 1: 

Toppa med 7-10 cl Rodenbach eller Oppigårds APA

Skaka hårt med is och sila upp i ett avec-glas

Skaka med is och sila upp i lämpligt glas.  

Drink nr 2:  3cl Sockerlag med stout och socker  5 cl Whisky  1 helt ägg  Skaka hårt med is och sila upp i ett avec-glas 

Drink nr 3:  5 cl Cognac   2 cl citron  3 cl sockerlag där vätskan utgjordes av rököl  Skaka med is och sila upp i lämpligt glas.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Robert Andersson & Micael Lysén. Innehållet i podden är skapat av Robert Andersson & Micael Lysén och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.