I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” gästas jag av Agneta Wahlström Ihr. Två saker som var betydelsefulla för Agneta när hon påbörjade sin inre resa var, för det första, insikten om att hon är introvert. Nästa insikt och nyckel var när hon upptäckte energimedicinen. Energimedicin är ett magiskt sätt att identifiera vad som skaver, vad som behöver läkas och vad som längtar efter att expandera. Energimedicin ger tillgång till en högre intelligens - så att guidningen och inspirationen kan uppfattas tydligare. I sitt företag www.introvert.se vänder sig Agneta till andra kvinnliga företagare. Hon vill skapa en plats online för introverta kvinnor som vill gå från vision till verklighet. Hon vill hjälpa dem att finna sin inre kraft och sitt själssyfte. I slutet av samtalet kommer Agneta att guida oss i en helt underbar meditation. Och om ni klickar på den här länken https://bit.ly/agnetas får ni ytterligare en guidad meditation av Agneta Wahlström Ihr Varmt välkomna ska ni vara till ett samtal i ”Så in i Själen” 

Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se

Redaktör: Marcus Tigerdraake

[email protected]

Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.