I det här avsnittet av ”Så in i Själen” så möter ni Anders Magnusson. Anders är grundare av Svenska Institutet för Sorgbearbetning. Han kom i kontakt med metoden för sorgbearbetning efter sin mammas död år 2001. Då hade han varit nykter ett antal år efter att tidigare ha suttit fast i både missbruk och kriminalitet. Jag träffade Anders Magnusson första gången i samband med en föreläsning av Deepak Chopra. Mötet och vänskapen ledde till att Anders var med i min första bok ”Vändpunkter”, där han berättade om sin resa och vändpunkten i att bryta sig fri från kriminalitet och missbruk. Vi ska prata om Anders resa in och ut ur missbruk och kriminalitet och vi ska prata om hur man bearbetar sorg. Vi kommer även att prata lite om synkronisitet, hur livet, om vi vill och väljer att se det så, kan knuffa oss i rätt riktning. Varmt välkomna till ett samtal i ”Så in i Själen”.

Här är "Svenska institutet för Sorgbearbetning" hemsida https://www.sorg.se där kan du läsa mer, ladda ner en gratis ebok och en gratis föreläsning. 

Producerat av Silverdrake Förlag

Redaktör: Marcus Tigerdraake

Klipp: Alexander Petterson

[email protected]

www.silverdrakeförlag.se

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.