I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så har jag bjudit in författaren Kajsa Ingemarsson aktuell med en ny bok inom personlig utveckling, 12 nycklar till ett magiskt liv. En bok där Kajsa formulerat sina erfarenheter av andligt sökande och personlig utveckling i tolv konkreta råd, eller nycklar, för att tydliggöra att det finns steg vi alla kan ta för att må bättre, uppleva meningsfullhet och vara mer i synk med livet. Du känner säkert till Kajsa Ingemarssons bakgrund - från radio- och tv-profil, till firad och framgångsrik romanförfattare, för att sedan byta spår och skriva romaner och faktaböcker inom sökande och personlig utveckling. 

Vad är ett magiskt liv och hur skapar man det? Ja, det önskar vi nog alla ha svar på, det känns verkligen inte så lätt alla gånger, men förändring är något som händer inom oss och det är onekligen med hjälp utav nycklar som vi öppnar upp för förändring och nya sätt att se på oss själva och livet. Det ska bli spännande att prata med Kajsa om den här boken och om en del annat. Varmt välkomna till ”Så in i Själen”. Kajsas hemsida: kajsaingemarsson.nu

Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se

Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se

Klipp: Patrik Sundén

Följ denna länk för att del av Så in Själens första ljudbok, samt välja att lyssna på podden reklamfritt, få tillgång till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.