Fredrik Backmans vänner och fru tycker han är osunt besatt av sport, själv menar han att hans intresse är fullkomligt normalt.
 
Andra påstår att Fredrik svartmålar idrottskulturen i den bästsäljande, allvarstyngda romanen Björnstad. Själv menar han att det går att älska något av hela sitt hjärta och ändå se att det finns sprickor i fasaden – problem vi behöver lyfta fram i ljuset och prata om.
 
Välkommen till premiäravsnittet av I dag lyfter vi, där du under nästan två timmar har förmånen att djupdyka i en av Sveriges allra största författares hjärta, hjärna och känslovärld.
 
Okej, vi fattar. Och två timmar är längre än vi hade tänkt oss att första avsnittet skulle vara. Men vi tycker också att intervjun är makalöst härlig, rolig, intressant, berörande och tankeväckande. Om vartannat och på samma gång.
 
Vill du ändå ha en guide till samtalet, se hålltiderna nedan.
 
Och du, glöm inte att prenumerera på podden i din spelare! Vill du vara extra snäll passar du på att betygsätta och recensera den också.
 
Hålltider:
  • 00:00 – Försnack
  • 08:45 – Del 1 av intervjun med Fredrik Backman, om att vara galen i sport, problem inom idrottskulturen och hur han själv tränar
  • 1:14:00 – Del 2 av intervjun, där Fredrik vill lära sig mer om sporten styrkelyft
  • 1:29:30 – Del 3 av intervjun, där Fredrik pratar om ångest och att vara känslostyrd
Mer av Fredrik:
***
 
Denna podcast produceras av Styrkelabbet. På Styrkelabbet.se hittar du artiklar om styrketräningträningsprogramstyrkeövningarkost och kosttillskott.
 
***
 
Logga din träning i vår app StrengthLog!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Styrkelabbet. Innehållet i podden är skapat av Styrkelabbet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.