Magic Monday Podcast

Magic Monday Podcast

Dela

I Magic Monday Podcast guidar Sandra Novak lyssnaren genom olika ämnen som berör holistisk och spirituell hälsa och delar med sig av djupare livsfilosofier och spännande kunskap för sinne, kropp och s...

Visa mer

I Magic Monday Podcast guidar Sandra Novak lyssnaren genom olika ämnen som berör holistisk och spirituell hälsa och delar med sig av djupare livsfilosofier och spännande kunskap för sinne, kropp och själ. Det är dags att tänka om och tänka efter, se bortom fyrkantiga normer och stanna upp för att finna kraften och sanningen inom oss själva. Och kom ihåg att du är den enda som har makten att förändra ditt liv. Sandra Novak driver Holistic Hälsocenter tillsammans med sin man, Martin Nilsson, är verksam inom holistisk hälsa och energi- & naturterapi och förespråkar att hitta tillbaka till sitt inre medvetande, sin sanning och till en naturligare och mer hållbar livsstil än det som idag formar den västerländska människan. När Sandra inte spelar in podcast eller driver hälsocenter skapar hon även konst och skriver texter.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Martin Nilsson & Sandra Novak. Innehållet i podden är skapat av Martin Nilsson & Sandra Novak och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.