I det här avsnittet hyllar vi den moderna Barolons främste pionjär Renato Ratti! Efter en inledande kort sammanfattning av Rattis liv och gärningar vertikalprovar vi producentens Barolo Marcenasco från tre årgångar: 2016, 2013 och 1985 tillsammans med poddens hedersgäst Pierre Grubbström. Provningen bjuder på en hel del överraskningar! Invävt bland alla doft- och smaknoter ger vi även massor av användbara tips på exempelvis vad man kan tänka på innan och när man ska öppna gamla vinflaskor. Vidare diskuterar vi hur man egentligen kan och ska göra när man ska dricka vin till mat och tilltugg. Ett otroligt kul avsnitt med mycket skratt och fantastiska viner!

Get bonus content on Patreon

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hanif Sabzevari. Innehållet i podden är skapat av Hanif Sabzevari och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.