Framtidslandet

Framtidslandet

Välkommen till Framtidslandet, en podd om pengar, makt, företag och kunskap. Här pratar vi om framtidens arbeten, arbetsplatser och arbetsmarknad. Om hur Sverige kan bli världens smartaste land. Om hur detta kan bli en grogrund för framtidens mest framgångsrika företagande.


Min vision men de här samtalen är att oavsett om du kom till Sverige för en halvtimme sedan, eller är släkt med Gustav Vasa, oavsett vad du eller din gud heter eller vem du älskar, så måste vi nu alla känna oss kallade – och jobba tillsammans för att vårt lilla land ska fortsätta att vara starkt i den stora, allt snabbare världen.


Vad krävs för att vårt samhälle ska kunna erbjuda alla människor kvalitativa och utvecklande jobb – och trygghet – i en digitaliserad, automatiserad, robotiserad och hyperkonkurrerande värld?


Det ska vi försöka svara på.


Samtalen leds av Daniel Kjellsson och podden produceras av Learnster. Över 100 av Skandinaviens mest innovativa företag använder idag Learnsters utbildningsplattform för att omvandla information till riktig kunskap i människors huvuden. Lättsmälta insikter, eller dynamiska utbildningsprogram, görs enkelt tillgängligt i Learnster för både medarbetare, kunder och partners.


Tillsammans kan vi bygga ett framtidsland.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Antal avsnitt: 10

Senaste avsnittet:

En podcast av: Daniel Kjellsson

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Daniel Kjellsson. Innehållet i podden är skapat av Daniel Kjellsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.