BONKI's Äventyr

BONKI's Äventyr

Dela

Bonki ville knipa igen sina ögon. Hårdare än hon någonsin gjort tidigare. Det rungande ljudet av grenar som går av och ekot av släpandes ben tvingar henne att blicka uppåt mot de enorma formerna so...

Visa mer

Bonki ville knipa igen sina ögon. Hårdare än hon någonsin gjort tidigare. Det rungande ljudet av grenar som går av och ekot av släpandes ben tvingar henne att blicka uppåt mot de enorma formerna som svävar ovanför henne. Den lilla blå mannen som heter Muffin och lejonet Raga med den trasiga manen sa att hon inte skulle vara där. Men hon visste inte ens var ”där” var någonstans. Hon ville ju bara ta en tupplur i sin mormors favorit fåtölj. Hur hade hon hamnat den här konstiga skogen? Följ Bonki på hennes resa genom Evighetsskogen. Från Wokaziernas håla till Stratadundernas patrullerande söker hon efter anledningen till varför hon råkat vakna just här. Med Raga och Muffin som vägvisare så påbörjar Bonki en resa längs vilken hon kommer att uppleva vänskap, rädsla, sorg och förhoppningsvis tillslut även finna en väg hem.Läs mer om oss på: www.bonkistudio.comFölj oss på instagram: @bonkistudio Med drömmen om att hjälpa stora och små att förstå sig själva och varandra bättre, har vi tagit fram produkter som främjar kreativitet, sätt att uttrycka sig och självmedkänsla. Genom äventyr insidan och ut hoppas vi på att skapa meningsfulla samtal, trygga relationer och ökad förståelse.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Bonki Studio. Innehållet i podden är skapat av Bonki Studio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.