Evighetens podd
Avsnitt

Att börja leva, inte bara existera, efter en enorm förlust – med Marita Warborn Lundgren och Christina Karlberg – Avsnitt 30

Dela

Min jordbävning, kallar de sin respektive förlust för. Det handlar om när livet helt utan förvarning ställdes på ända. Hur mörkt det var då och länge, länge, för tiden läker inte alla sår men man tvingas lära sig leva med dem. Båda dessa kvinnor var dessutom föräldrar och ville finnas för sina barn. De har också fött en gemensam bebis, boken: ”Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död – att överleva en enorm förlust”. Och i nätverket VIMIL, Vi som mist någon mitt i livet, fann de gemenskap och styrka i att få dela sina upplevelser.  Trots att såväl Marita som Christina trodde att de aldrig mer skulle kunna vara glada igen, vågar de leva idag. De berättar även hur du som anhörig till en person i sorg kan bete dig – och vad som inte hjälper ett dugg.Johanna Fellenius har Evighetens podds första distanssamtal.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Evigheten Begravningsbyrå. Innehållet i podden är skapat av Evigheten Begravningsbyrå och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.