AVSNITT 32: VIKT-REVOLUTIONEN! Bättre magkänsla med matfönster, styrka och sömn
Avsnitt

AVSNITT 32: VIKT-REVOLUTIONEN! Bättre magkänsla med matfönster, styrka och sömn

Gäster: Lovisa ”Lofsan” Sandström, PT, hälsoentreprenör och författare. Dr Satchin Panda, forskare och författare.

För många kvinnor kan vikten skifta flera kilo i månaden. En del ställer sig på vågen varje dag, andra vågar inte kliva upp alls. Vad kan vi göra för att noja mindre och hitta vår matchvikt? Och vad är egentligen viktigt? Vi reder ut begreppen och zoomar in den nya forskningen och de bästa råden tillsammans med Lovisa ”Lofsan” Sandström, aktuell med boken "Allt du behöver veta om vikt – en bok om gener, känslor och beteenden", och Dr. Satchin Panda, som skrivit "24-timmarskoden".

Veckans testare, Maria Zervas, från Helsingborg, testar att minska matfönstret för att känna sig lättare. Dessutom: Maria tipsar om veckans hälsosamma ört, kakao inklusive recept på härlig ”Chockamocka smoothie”.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.