I veckans avsnitt gästas vi av David Zaudy och Simon Kjellström som tillsammans grundat investmentbolaget Cervantes Capital där Martin Lorentzon är största aktieägare. 

Förvaltarduon berättar i podden att de valt att fokusera på små och medelstora svenska bolag eftersom de anser att den sektorn är underanalyserad och det är där Zaudy och Kjellström har sin edge. Långsiktighet, värdering och avkastning på kapital är viktiga parametrar för förvaltarna och vi går igenom exemplen Hexatronic, Scandi Standard, Christian Berner och Micro Systemation som är bolag de investerat i.

”Informationen i denna podd ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.”

http://www.paretosec.com/download/compliance/disclaimer.pdf

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Pareto Securities. Innehållet i podden är skapat av Pareto Securities och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.