I denna valpspecial pratar Kicki med Anna Larsson om hur du kan lägga bästa tänkbara grunder för din valp inför ert framtida liv tillsammans, oavsett om du vill tävla med din hund eller "bara" leva familjeliv. 

Anna Larsson är nybliven matte till border collie-valpen Fajt och har därför grundträning och valplivet färskt i sinnet.

Anna har tävlat i inte mindre än nio olika hundsporter, varav landslaget i heelwork to music, SM i rallylydnad, hennes hundar har tagit championat i HTM, freestyle, lydnad och rallylydnad, tävlat i högsta klassen i vallning & agility, samt tävlat i spår, sök och nose work. Ja, ni fattar... hon har ganska bra koll på hundträning! Dessutom har hon en fantastiskt bra och sund inställning till livet med hund så avsnittet har massor att erbjuda även till dig som inte har ambitionen att tävla med din hund. Men vem vet... kanske blir du sugen när du lyssnar på programmet? 

Ha en HUNDerbar dag! 

PS: Följ oss på Facebook och Instagram:

www.facebook.com/kickifellstenius

www.facebook.com/hundpodden

www.instagram.com/kickifellstenius

www.instagram.com/hundpoddenmedkickiochtage

Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kicki Fellstenius. Innehållet i podden är skapat av Kicki Fellstenius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.