Har du nyligen fått en ny liten valp in i familjen? Då ska du lyssna på det här avsnittet där jag samtalar med Eva Bodfäldt om livet med valp. Även du som inte har valp just nu får massor av nyttiga tips och råd. 

Eva är ju en veteran i hundvärlden och har bland annat skrivit boken Kontaktkontraktet. Vid sin sida har hon jaktlabradorerna Will-Ja 5 år och Pike 12 veckor. I avsnittet delar hon frikostigt med sig av sina bästa tips på hur du ger din valp bästa tänkbara start i livet, hur du rustar den för det liv den ska leva och hur du ska introducera din nya valp till familjens övriga hund/hundar. Och en massa annat. Du får både konkreta övningar och mer allmänna tankar och reflektioner. 

Ha en HUNDerbar dag! 

PS: Följ mig och podden på Facebook och Instagram:www.facebook.com/kickifellsteniuswww.facebook.com/hundpoddenwww.instagram.com/kickifellsteniuswww.instagram.com/hundpoddenmedkickiochtage

Information om podden samt extramaterial hittar du på www.hundpodden.se. 

Podden presenteras i stolt samarbete med Furry Friends www.instagram.com/furryfriends_family 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kicki Fellstenius. Innehållet i podden är skapat av Kicki Fellstenius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.