I veckans avsnitt gästas jag av producenten, författaren och programledaren Henrik Johnsson som nu kommer ut med boken “Guldet”. OS- Guldet i Tokyo som hopplandslaget vann efter en minst sagt fantastisk prestation.
Henrik stod i vägvalet som ung, skulle han gå juristlinjen eller ta jobbet i receptionen på SVT. Han valde SVT och efter det har han haft en fantastisk resa inom TV som författare och producent för att nämna några av hans strängar på sin lyra. 
Henrik kommenterade även sändningen från Tokyo när hopplandslaget vann OS och är dessutom gift med Malin Baryard Johnsson. Med sin insikt i sporten från olika håll har han skrivit en fantastiskt bok om vad som hände inne på arenan under OS men också får vi följa med bakom.
Jag är nyfiken på Henriks vägval i livet, hans sätt att skriva då jag tycker han har en fantastisk förmåga att skapa spänning och väva samman historier på ett imponerande sätt. 
Hur har Henrik upplevt att vara frilansare som på ett sätt ger frihet men också en osäkerhet hur nästa halvår ser ut. 
Vi pratar också om hur han, som inte kommer från ridsporten utan snarare handbollen, har upplevt att leva bredvid Malin som år efter år elitsatsar och hur de lyckas hålla ihop en så fin relation där båda har krävande jobb. 
Missa inte veckans avsnitt
Producerat av @kaspersen_nyfikenpa @perfectdaymedia

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Perfect Day Media. Innehållet i podden är skapat av Perfect Day Media och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.