Containers & Entertainers

Containers & Entertainers

Dela

Radarparet Linus Ahlm och Peter Mike har arbetat med logistik sedan början av 90-talet och tillsammans har de byggt upp ett flertal transportbolag, bland annat nordens ledande samlastare Nordicon. ...

Visa mer

Radarparet Linus Ahlm och Peter Mike har arbetat med logistik sedan början av 90-talet och tillsammans har de byggt upp ett flertal transportbolag, bland annat nordens ledande samlastare Nordicon. Neutralitet och samlastning har alltid varit i fokus med hela världens marknad av transportbolag i sikte.

 

”Efter mer än 30 år i transportbranschen, tänkte vi att det skulle vara skoj att dela med oss av vår kunskap och erfarenheter. Därför startar vi nu podcasten; Containers & Entertainers. En svensk podcast med sikte på hela logistikbranschen, men med hjärtat i samlastning.

Tillsammans med intressanta gäster, vår samlade kunskap och en gnutta humor hoppas vi att kunna erbjuda lyssnarna på ett underhållande avsnitt i månaden, med start den 20 augusti 2020. ”

 

Logistik kan vara både intressant och roligt. Häng med!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Linus Ahlm. Innehållet i podden är skapat av Linus Ahlm och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.