Historia som bäst
Historia som bäst

Historia som bäst

Välkommen till podcasten historia som bäst! Här får du följa viktiga historiska händelser och personer utifrån ett in-action perspektiv på de slagfält som inträffat genom tiden, ni kommer alltså få följa med "live" ut i krig och uppleva alla dess former. Förutom krig och viktiga personer presenteras även tiden/epoken då krigen och personer i fråga befinner sig inom. Målet med podden är att lära ut historia på ett mer spännande sätt och därför läggs avsnitten upp på ett sätt som gör att fokuset ligger på drama och action. Ifall podden faller er i smak så uppskattas det alltid ifall ni tipsar en närstående eller börjar prenumerera.


  • Denna podd är skapad och producerad av mig Emil.
  • Vem är jag? - En ung man som alltid haft ett bakomliggande intresse för historia och fick därför upp tanken om att starta en egen podd. Därmed är jag en amatör inom ämnet men försöker läsa på så gott det går om det jag ska prata om, så ni får korrekt fakta och en bra upplevelse. Förhoppningsvis lär ni er något av avsnitten, för det gör iallafall jag.


  • Kontakt:
  • historiasombast@hotmail.com

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Antal avsnitt: 3

Senaste avsnittet:

En podcast av: historiasombast

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör historiasombast. Innehållet i podden är skapat av historiasombast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.