Journalistförbundets frilanspodd

Journalistförbundets frilanspodd

Dela

Journalistförbundets frilanspodd är en podd om, av och med frilansjournalister. Hur ser arbetssituationen ut för frilansar under coronakrisen? Vad har förändrats och på vilket sätt? Har man arbete nu ...

Visa mer

Journalistförbundets frilanspodd är en podd om, av och med frilansjournalister. Hur ser arbetssituationen ut för frilansar under coronakrisen? Vad har förändrats och på vilket sätt? Har man arbete nu eller lever man av annat?

För den som själv jobbar som frilans finns här en hög igenkänningsfaktor – de medverkande delar med sig av sin vardag, av motgångar och av tips och råd. De lyfter också fram de tänkbara möjligheterna som en global kris skapar. Hur skulle morgondagen kunna se ut för frilansjournalisterna?

Journalistförbundets frilanspodd produceras av Ronnit Hasson, Noa Söderberg och Artur Nordfors Kowalski. Alla tre är frilansjournalister och engagerade i Mälardalens Frilansklubb i Journalistförbundet. Ansvarig utgivare är Petteri Flanagan Karttunen.

Är du frilansjournalist och vill medverka? Mejla artursvenkowalski [at] gmail.com för mer information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Journalistförbundet. Innehållet i podden är skapat av Journalistförbundet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.