Meditation och reflektion med Sanne

#guidadmeditation
#självhypnos
#avslappning


Hej
Jag heter Sanne och är här för att guida dig till avslappning, ett tillstånd där du kan tillåta dig att vara utan att prestera för dig själv eller andra utan att bara vara i total ro.
Innan vi sätter igång vill jag be dig om att hämta upp en tanke över en situation du är i nu eller har varit som skapar en känsla av oro hos dig. En situation du känner att du inte kan kontrollera. Du får gärna göra den här situationen eller händelsen till en bild. Om du vill kan du sätta en färg på bilden och samtidigt sätta en siffra på hur jobbig den här känslan är ifrån 1-10 där 10 är jättejobbig och 1 är endast lite obehaglig.
Om du inte har någon situation du vill jobba med nu är det också ok att använda avslappningen till just bara avslappning.

Den bästa gåva du kan ge dig själv när saker runt dig känns okontrollerbara är att ge dig själv tid till centrering och möjlighet att luta dig på ditt eget fundament, din inre kärna som står fast förankrat i jorden. Ett fundament som består av trygghet och tillit. Orubbat och oförändrat oavsett yttre faktorer. Vet att det avslappnade tillstånd du snart ska få vara i är en del av dig och du har själv möjligheten att vända tillbaka dit när du känner att du tappar jordförbindelsen.


--------------------

Den guidade hypnos jag delar med dig här är en 10 minuters lätthypnos som tar dig ned i ett avslappnat tillstånd med möjlighet att släppa oro och ångest. Hypnosen passar bäst att lyssna på dagtid eller på morgonen.
Den kan också användas som en guidad meditation till avslappning.


-------------------------------------------------------

Fem tips till ro som får dig att stråla inifrån och ut (Registrera dig för att få detta skickat till din mail):

https://sannelundblad.simplero.com/page/156009


För Online workshop: "Mer ro och stabilitet i din cykel"...!
Folj denna länk:
https://sannelundblad.simplero.com/page/152786-time-limited-offer-sales-page


För min E-bok om LUST och motivation, folj denna länk:
https://sannelundblad.simplero.com/products/106219-E-bok-LUST


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sanne. Innehållet i podden är skapat av Sanne och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.