Är du en högpresterande person som vill vara 100 % både på och utanför jobbet men som känner att du är lite FÖR uppbokad och att produktiviteten inte riktigt hänger med?

Kanske vaknar du på morgonen och känner stresspåslag över allt som ska göras redan när du lämnar sängen? Eller har du nyligen varit på ditt barns fotbollsträning men mentalt varit någon helt annanstans? Då är det dags att ta del av prestationscoachen Josefine Asklöfs goda råd. Hon vet vad som gör riktig skillnad för prestationen över tid, vad det är som skiljer de bra från de bästa. Lyssna in hanteringsstrategierna som du kan använda dig av när livet och det oförutsägbara händer.

Och du, hur låter din inre dialog med dig själv? Kritiserar du dig själv för hårt när något inte går som du tänkt? Hur ofta inleder du en morgon med att säga -idag ska bli den bästa dagen på året!

Lyssna på Josefine här i SÄLJMORSORNA podcast.

Vi vill rikta ett stort tack till vår sponsor Kontakta (www.kontakta.se)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Säljmorsorna . Innehållet i podden är skapat av Säljmorsorna och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.