Veckans gäst är My som är mer känd som @funkismamma på Instagram med över 5000 följare. My är mamma till Milou 7 år och Louie 3 år. Båda barnen har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. My lever och andas NPF!

Avsnittets första ämne är autism hos tjejer. Tjejer diagnostiseras generellt betydligt senare än killar. My beskriver hur olika hennes barn har blivit bemötta av omgivningen och av vården trots liknande svårigheter.

My brinner för autism och vikten av att sprida kunskap om regression. Louie har genomgått en ovanligt aggressiv regression, som att Louie blev delad i två. Båda lika högt älskade. En tuff erfarenhet som kan leda till att man ifrågasätter sig själv som förälder.

Avsnittet handlar också om selektiv ätstörning, att söka tilläggsdiagnoser, anpassningar i skola och förskola, intensiv beteendeterapi och om hur My tänker kring vad hon delar och inte delar med sig av på sociala medier.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Emma Jutemar. Innehållet i podden är skapat av Emma Jutemar och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.