I detta avsnittet av @guldtandspodcast en podcast med @mikaelthomsen kommer vi få lära känna Daniel Sundvall från Grästorp.

Daniel berättar: Mitt liv har kantats av våld, droger och  kriminalitet. En minst sagt turbulent resa som började redan som  trettonåring. Jag hamnade av olika anledningar väldigt snett i livet. Så  snett att jag till slut utvecklade en sjukdom och formade en livsstil  som nästan tog livet av både mig  själv och personer i min närhet. Våld,  droger och kriminalitet blev min vardag och det blev bara värre och  värre för varje år som gick. Resan är  dock inte slut, att leva med  beroende är ett livslångt arbete. Jag har varit helt fri från  sinnesförändrande substanser sen 20/08/2016 och idag  hjälper jag andra  människor att ta sig ur missbruk och kriminalitet, jag är övervakare,  kontaktman åt socialtjänsten, kontaktperson för riksförbundet  narkotikafritt samhälle och jag är ute och föreläser om droger,  beroendesjukdomen och mitt liv.

Podden finns där poddar finns. Alltid nya avsnitt måndagar 06:00.

Partnerskap: Entreprenören Mikael Thomsen från Göteborg

Redigering: Nicklas Hansson / SL-Studio      

Följ Guldtands Podcast Facebook:  https://www.facebook.com/Guldtands-Podcast-234558507697843/

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Guldtands Podcast. Innehållet i podden är skapat av Guldtands Podcast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.