Kosmiska samtal med David och Solkarina

Kosmiska samtal med David och Solkarina

Dela

Här pratar vi om allt som man inte får prata om vad gäller andliga varelser i olika dimensioner och verkligheter, att vara i sin egen kraft, behålla sin energi, utomjordningar och deras påverkan på...

Visa mer

Här pratar vi om allt som man inte får prata om vad gäller andliga varelser i olika dimensioner och verkligheter, att vara i sin egen kraft, behålla sin energi, utomjordningar och deras påverkan på oss.

Vi samtalar om den obegränsade kunskapen som finns i kosmos, vi ifrågasätter och delar samtidigt våra erfarenheter.

Podden hjälper dig att se klarare på det okända och inte känna dig rädd längre då har du kontroll över ditt eget liv. Här talar vi om andevärlden, spöken, new age, häxor, shamaner och de olika filosofierna människor har i den nyandliga världen.

Vi utgår alltid från att människan ska vara i sin egen kraft, sin egen kunskap och där vara nöjd och lycklig.

Solkarina är en andlig lärare som inspirerar och utbildar människor i olika metoder för självkännedom, andligt växande och uppvaknande.

David är Reikimaster och bor i Västerbotten i Norrland och lever det enkla och värdefulla livet och filosoferar både högt och lågt.

Sponsra oss med en Swish 1230079061 Sinnligkunskap skriv kosmiska samtal i Swishen

"Ljuset ger oss ljus, värme, kärlek, gemenskap, tillhörighet, vänskap och en massa vackra livsupplevelser.

När vi talar om mörkret i podden så är det när vi människor upplever förvirring, kaos, hot, angrepp, manipulation, splittring som bidrar till att man känner sig ensam, isolerad och rädd.

Ljus eller mörker gälla människor i den fysiska dimensionen och varelser i alla andra dimensioner. För att kunna se vad som är vad behöver vi människor vara öppna för både ljus och mörker. Det kräver mod och ett öppet sinne.

Att vara i sin egen kraft är att våga se verkligheten för vad den är och där göra medvetna val. Du kan bara kontrollera din värld, dina känslor och din livsupplevelse och det är att vara i sin egen kraft."

Vill du veta mer? Lyssna på Solkarinas poddcast om dimensionell kunskap och andlighet https://play.acast.com/s/sinnligkunskap

Vi har regelbundet live-sändningar och du hittar aktuella datum här https://www.solkarina.se/kalender-2-2-2/

Solkarina Sinnligkunskap & David Grahn

***********************************

http://www.solkarina.se

http://www.medireiki.se

http://www.sannessens.se

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Kontakt Solkarina [email protected]

Kontakt David [email protected]

Vill du veta mer? Lyssna på Solkarinas poddcast om dimensionell kunskap och andlighet https://play.acast.com/s/sinnligkunskap

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Solkarina Sinnligkunskap® & David Grahn. Innehållet i podden är skapat av Solkarina Sinnligkunskap® & David Grahn och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.