Södermalm Noir

Södermalm Noir

Södermalm Noir är en fiktiv podcast om mord och mysterier i ett alternativt Södermalm som är skriven och inspelad av Joseph Pollack

Säsong 1 (utspelar sig 1964) handlar om detektiven Malcolm som försöker rädda en ung kindappad tjej men blir slagen i huvudet av förövaren. Han inser sedan att kidnappningen var en del av något mycket större.

Säsong 2 (utspelar sig 1996) handlar om Rakel Pevsner som är en ecstacy-dealer på technoklubben Docklands. Efter en blöt utekväll vaknar hon bredvid två lik och har ingen aning om hur hon hamnade där?

Säsong 3 (utspelar sig 1913) Handlar om Ylva Sjöholm och detektiven Hans Schmidt. Efter en festmåltid på Erstagatan försvinner en kejsare. Hans Schmidt, Tysklands skickligaste detektiv skickas upp från Berlin för att reda ut vad som har hänt.

Säsong 4 (utspelar 1942) Handlar om Kurt Jensen som skickats ut som soldat i andra världskriget. Eldupphör uppmanas av några rika människor boende i ett slott som bjuder in soldater från båda sidor.

Antal avsnitt: 26

Senaste avsnittet:

En podcast av: Joseph Pollack

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Joseph Pollack. Innehållet i podden är skapat av Joseph Pollack och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.