"Dëgjo një përrallë"

"Dëgjo një përrallë"

"Dëgjo një përrallë" është një podcast i portalit www.Flasshqip.ca. Zakonisht thuhet se përrallat janë për të vegjlit, por në fakt ne besojmë se ato vlejnë për t’u dhënë mësime të vyera të gjitha moshave.

Përrallat janë përgatitur dhe lexuar nga Jeta Dedja.

Antal avsnitt: 6

Senaste avsnittet:

En podcast av: Flas Shqip

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Flas Shqip. Innehållet i podden är skapat av Flas Shqip och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.