I ett efterlängtat avsnitt pratar jag med min vän Bea från Training For Love om kärleksrelationer där båda parter har en otrygg anknytningsstil. 

Bea och hennes partner Theo har själva gjort resan från att vara ambivalent och undvikande, otrygga anknytningar i relation och hjälper idag både singlar och andra par med sitt företag Training For Love.

Vi pratar om våra egna erfarenheter och svarar på frågor som mina kära lyssnare har skickat in. Fokus blir på just relationen ambivalent och undvikande, då den är tveklöst mest vanlig då dessa både dras till och triggas som mest av varandra. 

Vill du veta mer om hur du kan få hjälp av Bea och Theo, hittar du deras hemsida HÄR: https://www.trainingforlove.com/ 

Du kan testa deras community gratis i 2 veckor, gå utbildningar och göra samma resa som de har. 

Du hittar dem även på Instagram @training.for.love https://www.instagram.com/training.for.love/?hl=en 

Tack till er som skickade in frågor, till er som hör av er och till er som delar och fortsätter lyssna. Vi växer sakta men säkert och når ut till fler och fler. 

Fortsätt att höra av er, jag nås på Instagram @bakomfasadenpodden - men glöm aldrig att din största trygghet och partner är du själv.

Avsnittet är som vanligt inspelat på Clarion Sign, stort tack till dem!

Tills vi hörs nästa vecka, ta hand om dig! 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Helenah Persélius. Innehållet i podden är skapat av Helenah Persélius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.