Ni känner garanterat till Linnea Molander och hennes jobb som dejtingcoach i Happy Dating om ni är intresserade av relationer. Kanske har ni själva vänt er till henne just för att ni märker att ni sitter och svajpar med dåligt resultat och vill göra en förändring?

Men att skapa djupa relationer och sunda relationer börjar med dig själv, lär Linnea ut. Inget quick fix utlovas, men inte heller en jättelång process. På Linneas hemsida happydating.se kan du köpa e-boken som tar upp de mest vanliga problemen och där finns även bl.a e-kursen "Emotionell kontakt". Detta ville jag veta mer om, hur hon coachar i ämnet och hur skapar vi detta och varför den blivit så efterfrågad. Jag tror att oavsett om du är redo för en relation, är i en relation eller söker djupa relationer överlag så är detta ett avsnitt för dig!

Vi pratar vanliga dejtingproblem,  varför du INTE ska skriva "söker seriöst" på din dejtingprofil, anknytning och hur man känner efter att man träffat någon där du fått uppleva just det - emotionell kontakt och mycket mer.

Vill du kika på Linneas e-bok, kursen Emotionell kontakt eller bara vill börja med att prenumerera på hennes fantastiska nyhetsbrev, klicka här:  https://happydating.se/

För att kika på de magiska Instastorieserna: https://www.instagram.com/happydating.se/

Vill tacka Clarion Hotel Sign för lån av er poddstudio och som alltid ett fint bemötande!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Helenah Persélius. Innehållet i podden är skapat av Helenah Persélius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.