Tarotpodden med Solkarina

Tarotpodden med Solkarina

Varmt välkommen till podden där du får lära dig mer om tarotkort och orakelkort / änglakort.


Jag heter Solkarina och arbetar som andlig lärare och inspiratör. Jag har podden Solkarina Sinnligkunskap på Acast samt Reikipodden.


I den här podden vill jag lära dig mer om hur du kan använda tarot och orakelkort i din personliga utveckling. Vi kommer att gå igenom de olika tarotkorten, siffror, symbolik för att du ska kunna utvecklas på ett enkelt och smidigt sätt


Vill du lära dig att lägga tarot-kort så kan du lära dig det via Webinar, vi träffas via dator/platta/mobil du lär dig på en dag läs mer här https://www.solkarina.se/produkt/tarot-grundkurs-via-zoom/ Jag har stor erfarenhet att guida människor att lära sig Tarot.


Jag har skrivit mer än 20 böcker om andlighet och personlig utveckling och utbildar i flertalet mångdimensionlla metoder i Sverige sedan 1994. Du hittar mig på solkarina.se och reikitidningen.se jag finns också på instagram och facebook anslut gärna


Mina 2 andra poddar är solkarina sinnligkunskap och reikipodden de finns också på itunes, spotify och i alla appar


Min vision är att alla människor ska hitta sitt eget instrument och leva i harmoni med sig själva och sin omvärld. Det är min innerligaste önskan att vi alla ska se möjligheterna i varje ögonblick och leva ett kärleksfullt liv i glädje, inspiration och med livskvalitet. 


www.solkarina.se

www.reikitidningen.se


Min andliga podd på Acast https://play.acast.com/s/sinnligkunskap


Välkommen att prenumerera på min andliga portal https://www.solkarina.se/portal/


Facebook-sida https://www.facebook.com/Sinnligkunskap/

Instagram https://www.instagram.com/solkarina.se/

Youtube https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap


Kontakt [email protected]

Musik: Mikael Jonsson [email protected]


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Antal avsnitt: 47

Senaste avsnittet:

En podcast av: Solkarina Sinnligkunskap

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Solkarina Sinnligkunskap. Innehållet i podden är skapat av Solkarina Sinnligkunskap och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.