Tarotpodden med Solkarina

Tarotpodden med Solkarina

Välkommen till Tarotpodden där jag lägger tarot-horoskop och berättar mer om tarotkorten. Vill du lära dig att lägga tarot-kort så kan du lära dig det via Webinar, vi träffas via dator/platta/mobil du lär dig på en dag läs mer här https://www.solkarina.se/produkt/tarot-grundkurs-via-zoom/ Jag har stor erfarenhet att guida människor att lära sig Tarot samt att vägleda med tarotkorten.


Jag heter Solkarina och arbetar som andlig lärare och inspiratör och utbildar och skriver böcker om andlig och personlig utveckling.


Jag har podden Solkarina Sinnligkunskap på Acast samt Reikipodden.


I den här podden vill jag lära dig mer om hur du kan använda tarot och orakelkort i din personliga utveckling. Vi kommer att gå igenom de olika tarotkorten, siffror, symbolik för att du ska kunna utvecklas på ett enkelt och smidigt sätt


Så säger tarotkorten vecka

Min vision är att alla människor ska hitta sitt eget instrument och leva i harmoni med sig själva och sin omvärld. Det är min innerligaste önskan att vi alla ska se möjligheterna i varje ögonblick och leva ett kärleksfullt liv i glädje, inspiration och med livskvalitet. 

 

www.solkarina.se

www.sannessens.se

www.medireiki.se

Facebook

Instagram

Youtube

Rodialexander design


Min andliga podd på Acast https://play.acast.com/s/sinnligkunskapSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Antal avsnitt: 56

Senaste avsnittet:

En podcast av: Solkarina Sinnligkunskap

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Solkarina Sinnligkunskap. Innehållet i podden är skapat av Solkarina Sinnligkunskap och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.