I dagens avsnitt av RE:formera kan ni få se Johan och Magnus i en video-podd här (https://efsplay.nu/reformera-avsnitt-28/) Är du ny lyssnare så är detta ett bra avsnitt att börja med! Johan och Magnus ger en ordentlig introduktion till vilka de är och varför de gör podden. Magnus och Johan berättar hur de båda började upptäcka något som de själva kallar helkyrklighet. Alltså längtan efter att förena goda uttryck och traditioner från många olika kristna sammanhang. Magnus berättar om när han och familjen besökte New York och även stadens många kyrkor. Varje kyrka hade sitt unika uttryckssätt och han började fundera på om det gick att förena alla dessa uttryckssätt; sakramental liturgi, öppen karismatik och stark lovsång, i en enda kyrka. Hur skulle det se ut? Johan liknar det vid att äta mat. Man behöver äta olika mat för att må bra och få i sig alla vitaminer.

Prästen och inspiratören Magnus Persson talar tillsammans med chefredaktören och tillika kommunikationschefen Johan Ericson varje vecka om nya spännande ämnen gällande helkyrklighet. Läs gärna mer om RE:foremera här: https://reformera.net.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Magnus Persson . Innehållet i podden är skapat av Magnus Persson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.