Lev ditt Drömliv
Avsnitt

Avsnitt 18: Med Thomas Andersson - Författare till Sårbar Man

Dagen spännande avsnitt är med Thomas Andersson, författare till boken "Sårbar man - Vägen till inre styrka". Under en period av tre år förändrade Thomas sitt liv på ett radikalt sätt. Genom att riva murar och tillåta sig att vara sårbar kunde han övervinna gamla rädslor och tankar som hindrat honom från att leva fullt ut. Ofta kan detta gälla särskilt män som gärna uppvisar en tuff fasad. Thomas Anderson är utbildad civilingenjör och är idag också utbildad högkänslighetsterapeut. Ta del av ett riktigt intressant avsnitt!

John Andreas Gentlemen's Coach & Erik Olsson Primal Health Coach

----------

Tack för alla recensioner! 

Dina recensioner inspirerar och uppmuntrar oss båda, Erik och John-Andreas och de hjälper andra att hitta vår podd. Om du uppskattar och ser värde i det vi gör, vore det fantastiskt om du kan skriva en egen kort recension på Apple Podcast!

Följ Erik och John-Andreas

Prenumerera på podden “Lev ditt Drömliv”, genom

Apple Podcasts

Android

Direkt på Podbean

----------

Gratis Bonus - Primal!

Kostnadsfritt! Ta del av Primalhjulet, optimera din livsstil - Gratis Bonus!

Kontakta Erik Olsson, Coach

Email: [email protected]

Bli medlem i FB gruppen “Upptäck din fulla potential”

Besök Erik på www.2strongarms.se

Följ Erik

Instagram

Linkedin

Facebook

Intresserad av frihet? Ta del av "the Digital Freedom Coach - Podcast", en podd om att komma övervinna sina hinder. På engelska. 

----------

Kontakta John-Andreas, Gentlemen's coach

E-mail: [email protected]

Besök John-Andreas på www.gentlemenscoach.com

Följ John-Andreas

Instagram

----------

För kännedom, 

Detta avsnitt kan innehålla information om produkter eller tjänster som Erik eller John-Andreas arbetar med själva, eller med andra bolag som vi har samarbete med, och som vi kan få kompensation ifrån. Vid sådana tillfällen är det med väl valda samarbetspartners som står för våra värderingar och som stödjer vårt budskap om optimering och att kunna leva sitt drömliv.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör . Innehållet i podden är skapat av och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.