Stellagalan har hållit både prisgalor och jämställdhetsforum, och lanserade förra året också sina köksbordsamtal. Nu fortsätter vi de samtalen den här gången vill vi höra på vad några av de ledande männen i restaurangvärlden har att säga om klimatet i branschen idag.

I femte och sista avsnittet av Stellagalans köksbord möts Anita Lindström och Fredrik Eriksson. Anita har arbetat för svensk gastronomi i två decennier och driver PR-byrån Gastroagentur. Hon jobbar som projektledare och agent för mat- och dryckesprofiler, med projektet Exceptionell råvara samt kampanjen Gilla Gris. Hon är dessutom ordförande för Stellagalan och kommer att samtala med Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus och Nationalmuseet, bland annat om ledarskap, om hur man skapar en trygg miljö, och om hur en ledare bör arbeta aktivt för jämlikhet och mot sexuella trakasserier.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tove Henckel. Innehållet i podden är skapat av Tove Henckel och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.