I det här avsnittet pratas det känslor och psykisk hälsa!

Jag träffar Sandra Aggemo som en gång i tiden var den klassiska duktiga flickan som missade att lyssna till sina egna behov och sin lust.

Efter att hon tagit sin civilekonomexamen 2014 skrek hennes kropp genom huvudvärk och ångest. Efter en session med en psykofysiolog kunde man konstatera att hennes kropps syre- och koldioxidbalans var satt ur spel vilket var en följd av flera års stress felaktig andning.

Det var då Sandra kom i kontakt med sin egen sårbarhet på riktigt. ”Jag behöver möta mitt mörker för att se ljuset igen.” är ett mantra Sandra inspirerar fler till idag när hon med sin titel KänsloCoach (certifierad Livs-, Grupp, och Stresscoach) träffar människor genom coachning, samtal och föreläsningar.

Det är med stolthet och en gnutta humor hon kallar sig själv Sårbarhetsminister. Sandra är även utbildad Doula och Barnyogalärare

Om ni vill fylla ert flöde med många olika känslor, konkreta tips och tankeväckande texter ska ni helt klart kika in @aggemocoaching på Instagram

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Lejon Media. Innehållet i podden är skapat av Lejon Media och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.