I detta julspecial-avsnitt delar vi med oss om hur vi tänker kring jul och all dess julmat vi trycker i sig. Det blir alltid för mycket på julafton eller vad säger du?

Äntligen har Pernilla gjort en MR röntgen på hennes ankel eftersom den fortfarande gör ont efter 1,5 år efter hennes olycka men blev inte mycket klokare av det...

Efter vår intervju med Theo hoppade Matilda på ett träningsschema från honom för att få ny inspiration och bygga muskler. Hon har redan behövt köpa in fler vikter, så starkare har hon iaf blivit. Men den största utmaningen för henne är kosten som Theo coachar henne i, att få i sig tillräckligt med kolhydrater. Hör hur hon tänker kring det.

Nästa gång kommer vi att prata om klimakteriet. Pernilla upptäcker hela tiden nya saker som tyder på att hon verkligen är i klimakteriet. Har du frågor eller funderingar kring det här med klimakteriet, skicka in de till oss så tar vi upp de och snackar kring det.

Vi önskar er en fin och kärleksfull jul

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Matilda brasar och Pernilla Lantz. Innehållet i podden är skapat av Matilda brasar och Pernilla Lantz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.