Change Leaders
Change Leaders

Change Leaders

Change Leaders är en podd om hållbarhet med Caroline Nordvall - journalist och entreprenör inom hälsa, hållbarhet och ledarskap. Här snackar vi hållbar business och hållbart ledarskap med massa spännande, drivna, passionerade människor som gör bra grejer för samhället. Du får möta samhällsentreprenörer, företagsledare och kärleksfulla medmänniskor som uträttar diverse stordåd för att främja en positiv samhällsutveckling. Jag utlovar även en rejäl dos kunskap om olika hållbarhetsbegrepp där du kan förvänta dig allt ifrån personlig utveckling och meditation till klimatberäkningar och tekniska innovationer.

Under sommaren åker podden runt i Sverige och intervjuar spännande människor utanför storstäderna som driver hållbara projekt. Häng med, hållbarhet är kul!

Antal avsnitt: 33

Senaste avsnittet:

En podcast av: Caroline Nordvall: Entreprenör inom hälsa och hållbarhet

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Caroline Nordvall: Entreprenör inom hälsa och hållbarhet. Innehållet i podden är skapat av Caroline Nordvall: Entreprenör inom hälsa och hållbarhet och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.