Sandra Stojiljkovic arbetar främst som skådespelare inom teater och film. Hon tillhör den fasta ensemblen på Malmö stadsteater och genom åren har vi fått se henne på scen i många olika uppsättningar. På tv kanske du främst känner igen henne som polisen Dani i Den tunna blå linjen men hon har flera serier bakom sig. Att utrycka sig i bild är en ny passion och konstform som hon med stor nyfikenhet börjat utforska. Att få befinna sig i processen och inte fokusera på resultatet har blivit en stor del i skapandet av hennes verk.

Välkommen till höstens första Brown Bag Lunches, samtalsserien där vi fördjupar oss i det som är museets kärna – den kreativa processen. Tillsammans med spännande och inspirerande gäster med olika bakgrund försöker vi nyfiket förstå hur deras kreativa processer ser ut. Samtalen leds av författare Paola Pellettieri. Missar du ett samtal så kan du alltid lyssna i efterhand då samtalet publiceras som en podcast veckan efter samtalet på museet.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Skissernas Museum. Innehållet i podden är skapat av Skissernas Museum och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.