Klimatpsykologipodden
Klimatpsykologipodden

Klimatpsykologipodden

Varför bryr sig inte fler om klimatkrisen? Hur hanterar man vänner som säger att de bryr sig men inte gör någonting? Och hur får man fler att börja agera mot klimathotet? Är klimatkrisen egentligen en psykologisk kris? I Klimatpsykologipodden fördjupar sig psykologerna Frida Hylander och Liv Svirsky i dessa och andra frågor som rör hur vi människor fungerar, reagerar och agerar i klimatkrisen.

Liv Svirsky är leg psykolog, leg psykoterapeut, handledare, författare till flera böcker om barn och KBT och driver podden "Barnpsykologerna". Läs mer om Liv på www.sthlmkbt.se.

Frida Hylander driver Klimatpsykologerna, är leg. psykolog och fil. kand. humanekologi. Hon har jobbat med klimatfrågan från ett psykologiskt perspektiv sedan 2013 och ger snart ut boken "Klimatpsykologi" tillsammans med kollegorna i Klimatpsykologerna. Läs mer om Frida på www.klimatpsykologerna.se

Följs oss på Facebook: Klimatpsykologerna och Instagram: Klimatpsykologerna

Antal avsnitt: 20

Senaste avsnittet:

En podcast av: Frida Hylander och Liv Svirsky

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Frida Hylander och Liv Svirsky . Innehållet i podden är skapat av Frida Hylander och Liv Svirsky och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.