Vad är ett mirakel? Har du varit med om något som kan kallas för ett mirakel?

I dagens avsnitt möter vi coachen, hypnotisören och författaren Ylva Wegler. Naturligtvis pratar vi om boken Mirakelkur för själen, som är den första boken av 7 i serien Regnbågsböckerna. Boken har 24 medförfattare där alla skrivit var sitt kapitel med koppling till mirakler eller extraordinära händelser.

Ylva delar med sig av sin resa med en djup depression som följd av en separation och hur hon och hennes döttrar bodde i en liten stuga tillsammans, det var 14 grader i stugan om dom inte eldade varje dag, så det var bara att bära ved!

Vi får även lyssna till Ylva när hon berättar om ett av dom tydligaste tecknen hon fått från "andra sidan". Lyssna på detta innerliga samtal tillsammans med Ylva och ta del av glädjen som hon sprider.

Vill du bli författare och kanske var med i bok nummer två i serien Regnbågsböckerna, då skall du gå in på följande sida för att läsa mer: https://www.siljansmasar.com/page/delta-i-antologi

För att komma i kontakt med Ylva:

Hemsida: Www.ylvawegler.se

Mail: [email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/ylvawegler/

Dagens avsnitt presenteras av bokförlaget Siljans Måsar

 Författarworkshop online 4 feb kl 11-12. Kostnadsfritt.

 Maila Yvonne [email protected] För länk!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Oscar Panizza & Fredrik Kopp. Innehållet i podden är skapat av Oscar Panizza & Fredrik Kopp och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.