Lina Lanestrand: "Jag har fått i uppdrag av min själ att skriva en bok - Vill du vara med?

I veckan mötte vi Lina Lanestrand, som beskriver sig själv som en själ som följer sitt innersta, sitt hjärta, och det gör hon i alla delar av sitt liv är en mamma, fru och bor på en hästgård och utbildar framtida energimedicin terapeuter.

Under samtalet med Lina kommer vi bl a in på vad energimedicin är och vad det gör för dig. Hur ser vi på det moderna företagandet ur ett andligt perspektiv, finns det ett sådant? Vi pratar vidare om hur boken kom till och det är en fantastisk story, så missa inte den! 

Linas bok - Framtidens Företagsanda: i kontakt med energi, magi och intuition

"Framtidens företagsanda handlar om att i arbetslivet vara i kontakt med själen, sin inre röst och intuitionen genom att lyssna på sin längtan och sina visioner. Boken bjuder in till att låta intuitionen och andligheten vara en naturlig del av affärs- och arbetslivet för att där generera mer livsglädje. Många framgångsrika människor och situationer bygger på denna kombination, men få vet vad det är som "är skillnaden som gör skillnaden". I denna bok beskriver vi och förklarar begrepp som alignment, balans, intuition som ger livsenergi - med magiska resultat."

linalanestrand.se

Oscar & Fredrik podcast

Oscar o Fredrik instagram

oscarofredrik.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Oscar Panizza & Fredrik Kopp. Innehållet i podden är skapat av Oscar Panizza & Fredrik Kopp och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.