Vad gör jag när jag inser att identiteten jag investerat i som sexuellt fri och ohämmad både har positiva och negativa konsekvenser för mitt mående och min tillvaro? Går det att hitta ett balanserat förhållningssätt till sex med plats för både mildhet och vildhet?

Idag träffar jag Aurora från avsnitt 21, som längtade tillbaka till sitt gamla utsvävande sexliv med gangbangs och kinkyävenyr från småbarnstillvaron. Nu har det gått några år och en pandemi, och hon sitter i min soffa igen för att hon insett att hon än en gång är på en plats där hon behöver stanna upp och reflektera över sitt sätt att vara sexuell på. Det behöver finnas plats för både vilda äventyr och ömsint inåtblickande, kritisk analys och rebellisk gåpåighet i henne. Plats för alla hennes sätt att vara, och funderingar på om hon målat in sig i ett hörn genom att utnämna sig själv till något slags knulldrottning - och det där sista kan jag ju verkligen relatera till. Så här blev vårt samtal.

Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Marika Smith. Innehållet i podden är skapat av Marika Smith och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.