Älska Logistik

Älska Logistik

Dela

Älska Logistik är podden som gör det lättare för dig att hålla dig uppdaterad inom logistikens värld och gör dig snabbt och effektivt lite klokare för varje avsnitt. I podden intervjuas landets skarpa...

Visa mer

Älska Logistik är podden som gör det lättare för dig att hålla dig uppdaterad inom logistikens värld och gör dig snabbt och effektivt lite klokare för varje avsnitt. I podden intervjuas landets skarpaste logistikexperter, där det viktigaste inom ämnet komprimeras till cirka femton minuter.

Syftet med Älska Logistik är att inspirera och flytta logistiken närmare individen genom att underhålla, utbilda och utmana. Podden drivs av Greencarrier, nordens största privatägda logistikföretag, med medarbetarna och programledarna Åsa Leander och Tea Grbic. Prenumerera på podden och följ oss på instagram @alskalogistik eller kontakta oss på LinkedIn.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Greencarrier. Innehållet i podden är skapat av Greencarrier och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.