Wolfgang Wee Uncut #624: Marit Kolby er ernæringsbiolog, forfatter, og høyskolelektor ved Oslo Nye Høyskole. Ove Andre Jakobsen driver bistroen Le Benjamin sammen med kona Magdalena Rosenblad.

0:00 Industrimat
10:50 Drittmaten er overalt 
12:20 Renvaremerking
22:00 Matkultur 
29:05 Vi har mistet matkulturen 
35:00 Opprydding
41:44 Barnehagen bidrar til problemet 
47:00 Allergi og intoleranse
51:00 NOVA-klassifisering
53:00 Kostnader
58:00 Råvare
1:09:00 Kostrådene
1:10:25 Ingen helmelk i barnehagen
1:15:00 Godteri
1:19:29 Mat på bensinstasjonen
1:24.00 Kvalitet
1:30:00 Lureri
1:33:15 Restaurantbransjen
1:45:00 Omdømme
1:55:00 Iskremtips
2:00:34 Is av beinmarg 
2:01:00 Råmelk
2:01:57 Kjøpte råmelk
2:08:30 Brun saus i militæret
2:13:30 Bernaise-tips

BLODFAN
Bli Blodfan av WWU og få tidlig tilgang på de nyeste episodene, uten reklame (49 kr/mnd)

Spotify
YouTube
Apple Podcast

STØTT WWU!

➡ Vippsnummer:  #810608
Paypal

SOSIALE MEDIER:

Wolfgangweeuncut.no
Instagram
Facebook
X/Twitter
TikTok

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Wolfgang Wee. Innehållet i podden är skapat av Wolfgang Wee och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Senast besökta

Wolfgang Wee Uncut

#624 - Marit Kolby og Ove Andre Jacobsen | Juks i Restaurantbransjen

00:00